News

Show_beautin_christmas_healthyme2c
News

Frumusețe din interior cu BEAUTΙΝ COLLAGEN!

De Crăciun oferă-i pielii tale cel mai frumos cadou cu BEAUTΙΝΤΜ COLLAGEN!
Acest Decembrie este plin de surprize! Găsiți BEAUTΙΝΤΜ COLLAGEN lichid & Face & Eye Serum cu reducere -10% la punctele de vânzare selectate*.
Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a fi și de a vă simți frumoasă de acest Crăciun, în timp ce aveți un stil de viață activ, BEAUTINTM COLLAGEN de la myelements este aici pentru dumneavoastră. Alegeți produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră dintr-o gamă completă:

  • Formulă lichidă de băut cu acid hialuronic și vitamine, concepută special pentru a stimula frumusețea feminină. Noua formulă avansată cu Magneziu poate acum să sprijine stilul dumneavoastră activ de viață.
  • Ser pentru Față & Ochi, pentru o rutina de frumusețe completă și sporirea frumuseții pielii, nu numai din interior ci și din exterior.

BEAUTΙΝΤΜ COLLAGEN este o formulă inovativă ce conține PeptanΤΜ colagen hidrolizat de înaltă calitate, sub formă de peptide, pentru o absorbție mai bună. De asemenea, conține vitamina A, complexul de vitamine B, vitamina C și zinc și este îmbunătățită cu acid hialuronic. Mai mult, oferă substanțe nutritive sub o formă care este gata de utilizare pentru corpul nostru, precum și alți micronutrienți ce contribuie la creșterea producției naturale de colagen de către corpul uman. Prin urmare, acest supliment alimentar îmbunătățeşte strălucirea pielii și îi oferă extra hidratare, întăreşte unghiile și părul, ajută la sănătatea țesutului conjunctiv și a articulațiilor și are proprietăți antioxidante pentru a minimaliza efectul radicalilor liberi. Cu noua formulă avansată cu Magneziu, BEAUTΙΝΤΜ COLLAGEN poate sprijini stilul dvs. de viață activ, deoarece ajută la reducerea oboselii și a extenuării, prevenind de asemenea crampele musculare.
Noul BEAUTΙΝ™ COLLAGEN Ser pentru Față & Ochi, produs anti-îmbătrânire specializat pentru îngrijirea pielii, completează rutina dumneavoastră de frumusețe în paralel cu utilizarea suplimentului alimentar BEAUTΙΝΤΜ COLLAGEN lichid. Beautin Serum ajută la îmbunătățirea sănătății pielii dumneavoastră nu numai din interior ci și din exterior. Toate ingredientele incluse în formulă ajută ca pielea dvs. să arate și să o simțiți extra hidratată, mai fermă și mai elastică. În plus, ajută la reducerea profunzimii ridurilor. De asemenea, este îmbogățit cu Matrixyl 3000 care este dovedit clinic că sporește producția de colagen și de elastină a pielii.

Alegeți produsul Beautin Collagen care vi se potrivește cel mai bine și faceți pielii dumneavoastră cel mai frumos cadou în această vacanță!

Puteți găsi BEAUTΙΝΤΜ COLLAGEN la ofertă cu - 10% reducere aici!

* Această ofertă este valabilă până la epuizarea stocului.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos

 

  • Subiecte relative