News

Show_metatron_ro_548x328_for_web
News

Solgar: Natura și știința, împreună

Societatea Solgar a fost înființată în anul 1947 în Lower Manhattan din SUA, având ca obiect principal de activitate producția și comercializarea de suplimente alimentare naturale de înaltă calitate și ca misiune promovarea sănătății și stării de bine a consumatorilor.
Producem și distribuim pe piața mondială mai mult de 450 de produse, cu o prezență în peste 50 de țări, și numărăm deja  mai mult de 60 de ani de excelență și inovație. Angajamentul nostru de a oferi calitate fără comprοmisuri, precum și devotamentul nostru pentru știința nutriției au făcut din societatea noastră prima din lume în domeniul suplimentelor alimentare.
Pentru a păstra calitatea produselor noastre, ne asigurăm nu numai că ne procurăm cele mai bune materii prime din lume, dar și că garantăm calitatea acestora supunându-le la teste exhaustive de puritate și biodisponibilitate.
În plus, pentru o mai mare siguranță, fiecare produs este fabricat separat, în încăperi izolate și sterile, și se folosesc exclusiv sticle reciclabile din sticlă brună, astfel încât produsele să se păstreze mai bine și în mai multă siguranță.
Produsele sunt fabricate 100% din materii prime naturale, nu conţin coloranţi sau arome artificiale, iar în formulele noastre evităm folosirea de alergeni comuni. În plus, vă punem la dispoziție o gamă foarte largă dedicată vegetarienilor și veganilor,  societatea deținând de asemenea certificare pentru produse alimentare nemodificate genetic (non GMO).
Deținem propriul nostru centru de Cercetare și Nutriție, prin intermediul căruia monitorizăm descoperirile din domeniul științei nutriției, definim evoluțiile din sectorul suplimentelor alimentare naturale și creăm în mod constant produse noi și eficiente, în baza unor cercetări vaste și teste. În plus, Solgar a castigat numeroase premii, ceea ce demonstrează că ne aflăm în  prima linie a științei nutriției.

Descoperă gama de produse Solgar!

  • Subiecte relative