Stil de viață

Show_beauty_news
Stil de viață

Colagenul potrivit pentru mine

Darurile pentru noi înșine reprezintă cel mai bun mod de a face față vieții cotidiene dificile și să ne simțim speciali. Așadar aveți grijă de sine, dăruindu-vă un supliment ...de  frumusețe.

Importanța frumuseții naturale este incontestabilă, ca și calitatea produselor pe care le folosim pentru a o consolida. În rândurile ce urmează, vă oferim informații cu privire la ceea ce ar trebui să urmăriți atunci când cumpărați colagen, dar și la ceea ce trebuie să aveți grijă atunci când îl consumați.

• Origine. Este extrem de important să fie un colagen este de înaltă calitate și să provină dintr-o sursă naturală pură, fără agenți de contaminare. Astfel, nu vă veți încărca organismul cu metale grele și veți evita problemele care ar putea să provină de la crescătoriile de animale.

• Preferați un produs care conține acid hialuronic. Acidul hialuronic acționează complementar cu colagenul, ca un filler (substanță de umplere) a pielii din interior, ajutând la ameliorarea ridurilor.

• Alegeți colagen sub formă de peptide. Aceasta este o alegere decisivă. Colagenul sub această formă este deja descompus la mărimea cea mai potrivită pentru absorbția sa de către organism, pentru o utilizare mai bună și mai eficientă.

•  Conține vitamine? Prin adaosul de vitamine la colagen se obțin beneficii suplimentare, deoarece aceste elemente, în asociație cu colagenul și acidul hialuronic, acționează sinergic și asigură organismului atât elementele nutritive primare, gata de folosire, cât și micronutrienții care stimulează producția naturală de colagen de către organism.

• Ultima îngrijire înainte de culcare! Pentru rezultate optime, consumați-l înainte de culcare. În timpul nopții se produc procesele de regenerare și restructurare a celulelor.

• Urmați instrucțiunile în mod corect și consumați 30 ml în fiecare zi, timp de 12 saptămâni. Studiile clinice au arătat că prin aportul zilnic timp de 12 săptămâni hidratarea pielii a crescut cu 28%1 , ridurile pielii s-au redus cu 26%2 și se previne formarea ridurilor profunde.

• Gustul plăcut este cheia. Utilizarea unui produs cu gust delicios și cu o aromă care face consumul plăcut este extrem de important, astfel încât  să fiți consecvenți în administrarea sa și să îl includeți în rutina dumneavoastră zilnică de frumusețe!

 

Surse: 1. Studiu clinic Rousselot, Healthy Choise, YNTKK - 2008 - 4144, 2. Studiu clinic Rouseelot, Healthy Choise, 2008-A00654-51