Beauty

Show_beauty_news_for_web_548x328
Beauty

Aliatul frumuseții feminine

Părul vă cade, unghiile se rup, pielea este obosită și și-a pierdut strălucirea. Sunt probleme cu care s-a confruntat aproape fiecare femeie... Ce putem face pentru a ne menține pielea, părul și unghiile sănătoase?

Adevărul este că pentru fiecare femeie un păr strălucitor și frumos este cel mai important element al aspectului său. Cu toate acestea, căderea părului este o situație foarte frecventă, care se poate datora atât modificărilor hormonale (cum ar fi  menopauza și tulburările tiroidiene), dar și altor factori cum ar fi, de exemplu, o dieta neglijentă, săracă în substanțe nutritive, diete prin înfometare sau stresul cotidian.
Coafatul zilnic, bentițele elastice prea strânse afectează și uzează părul și chiar spălatul părului cu apă fierbinte dăunează, deoarece deshidratează părul și determină ruperea cu ușurință. Deci, dacă parul dumneavoastră este fragil, slăbit și obosit, este timpul să luați măsuri! Nu uitați că o podoabă capilară frumoasă „încununează“ întotdeauna un aspect elegant, care impresionează. Drumul spre un păr sănătos și strălucitor, de cele mai multe ori trece prin scaunul coaforului, pe la rafturile cu produse specializate pentru îngrijirea părului dar și prin farfuria dvs. ...dar pentru că o dietă completă și echilibrată nu este întotdeauna posibilă, soluția este suplimentul alimentar Skin, Nails and Hair.
Suplimentul alimentar Skin, Nails and Hair de la Solgar reprezintă o formulă nutritivă avansată, concepută special pentru a promova sănătatea părului, pielii și a unghiilor. Conține toate substanțele nutritive esențiale de care are nevoie organismul uman pentru biosinteza colagenului și a cheratinei, astfel încât pielea dumneavoastră să se mențină luminoasă și tânără, părul strălucitor și ușor de pieptănat iar unghiile tari și sănătoase.

Unghii care se rup?
Și unghiile au nevoie de îngrijire, mai ales pentru femeile care, datorită muncilor din gospodărie, își expun mult mâinile la agenți chimici (de exemplu, produsele de  curățare de uz casnic) și apă. Pentru că unghiile au tendința de a absorbi substanțele la care sunt expuse, este posibil ca unele dintre acestea să fie cauza ruperii lor. Chiar și vopsirea continuă poate să le uzeze.
Unghiile care se rup sau se descuamează pot fi, de asemenea, un semn al lipsei unui nutrient, cum ar fi de ex. biotina, vitamina A, fosfor, calciu, zinc sau niacina. Și în acest caz Skin, Nails and Hair vine să vă ofere un ajutor important, deoarece conține sulf organic (MSM), vitamina C, prolină, lizină și citrat de zinc.

Sfaturi pentru unghii puternice
• Oferiți-le timp pentru a ... respira. Nu le vopsiți continuu. Lăsați-le nevopsite cel puțin o săptămână pe lună. În cazul în care continuă să se descuameze sau să se rupă, faceți o pauză de 3 luni de la lacul de unghii.
• Mențineți-le scurte, cel puțin