Beauty

Show_%ce%97_%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ae_%cf%83%ce%bf%cf%85_%ce%b1%cf%80%cf%8c%cf%87%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7_%cf%84%ce%b7%cf%82_%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%b9%ce%ac%cf%82
Beauty

Nuanța ta de frumusețe

Dorești să îți păstrezi pentru mai mult timp strălucirea și  prospețimea tinerească a pielii? Vezi moduri pentru a-ți consolida frumusețea din interior!

Cu trecerea anilor se reduce treptat capacitatea organismului de a produce colagen și elastină, componentele necesare pentru o piele tânără și strălucitoare. Chiar dacă pielea frumoasă, sănătoasă și proaspătă nu poate să dureze pentru totdeauna, există modalități de a o ajuta să se mențină astfel cât mai mult timp posibil! Pentru a realiza acest lucru este important să introducem în rutina noastră zilnică de frumusețe acele obiceiuri care ne vor ajuta să arătăm pline de farmec în fiecare zi și să consolidăm frumusețea noastră din interior!

1. Adio obiceiurilor rele!
Primul pas pentru a îmbunătăți aspectul pielii  este de a adopta un stil de viață sănătos și să eliminăm din viața noastră acele obiceiuri dăunătoare care fac pielea să arate ternă și obosită, cum ar fi de exemplu expunerea la radiațiile solare fără protecție, fumatul, stresul etc. Radicalii liberi pe care îi creează acești factori agravanți, și nu numai, în organismul nostru distrug structura celulelor, accelerând astfel procesul de îmbătrânire.

2. Dieta sănătoasă
Al doilea pas pentru o piele frumoasă și strălucitoare este o dieta adecvată și sănătoasă! Punând zilnic în farfurie alimente bogate în substanțe nutritive cum ar fi vitamina A, complexul B și C și urmând rețetele dietei mediteraneene, stimulăm circulația sângelui, ajutând astfel la reînnoirea și regenerarea pielii.

3. Rutina de seară pentru frumusețe
Pe timpul nopții au loc procesele de regenerare și restructurare a întregului organism. Din acest motiv, rutina de seară pentru frumusețe poate deveni aliatul nostru în "lupta" pentru tinerețe! În fiecare seară curățăm cu grijă tenul cu produsul de demachiere care se potrivește nevoilor pielii și apoi aplicăm loțiunea tonică, pregătind astfel pielea pentru crema de noapte, pe care o aplicăm pe toată fața și pe gât. Rutina noastră se sfârșește cu delicioasa noastră înghițitură de frumusețe, 30 ml din preferatul nostru BEAUTINTM COLAGEN! Colagenul lichid de băut sub formă de supliment nutritiv contribuie și el la eforturile noastre de a spori frumusețea și sănătatea noastră din interior, astfel:

  • îmbunătățește textura pielii
  • întărește părul și unghiile
  • consolidează țesuturile conjunctive, cartilajele și articulațiile
  • proprietățile sale antioxidante combat radicalii liberi
  • oferă un colagen de înaltă calitate din sursă naturală pură de pește, pentru o mai bună utilizare a sa de către organism
  • conține colagen PeptanTM sub formă de peptide pentru o absorbție sporită

Ingredientele sale furnizează organismului atât materialul nutritiv care este gata de utilizare cât și micronutrienții ce contribuie la stimularea producerii naturale de colagen în organism. Concomitent, acidul hialuronic conținut acționează suplimentar pentru rezultate mai bune, contribuind la  menținerea umidității naturale, necesară pentru hidratarea corectă a pielii. Minunatele sale arome, căpșuni-vanilie sau mango-pepene galben, îl fac de neînlocuit!

Frumusețea are propria sa nuanță prin colagenul lichid  de băut BEAUTINTM COLLAGEN!

 

Descoperiți mai multe secrete ale anti-îmbătrânirii oferite de colagen aici!