iso

Ποιοι είμαστε

Cei 30 de ani de experiență ai ISOPLUS se reflectă în excelența reprezentării, distribuției și promovării suplimentelor alimentare în Grecia, compania beneficiind de o poziție de top pe piața elenă, prin intermediul unei rețele de vânzări extinse.

Care sunt valorile noastre?
ISOPLUS promovează un stil de viață natural, în sensul larg al bunăstării, exprimat prin dedicația față de alimentația sănătoasă, dezvoltarea mentală și exercițiile fizice.
Filosofia ce stă la baza ISOPLUS este misiunea noastră de a crește nivelul de conștientizare a consumatorilor cu privire la nutriția zilnică, dar și de a asigura educație la cele mai înalte standarde clienților și partenerilor noștri, pentru a promova o calitate mai ridicată a vieții tuturor.

Viziunea noastră: inovație în sectorul nostru
Viziunea noastră constă în promovarea sănătății și bunăstării, prin asigurarea continuă a produselor și serviciilor inovatoare, deschizătoare de drumuri și de încredere pe piață, cât și prin informare constantă și suport științific.

Misiunea noastră: să răspundem nevoilor dumneavoastră unice
Misiunea noastră este de a asigura consumatorilor produse de cea mai înaltă calitate, pentru a răspunde nevoilor unice ale acestora. Pentru a ne îndeplini misiunea, colaborăm cu cele mai bune companii din lume din perspectiva cunoștințelor tehnice, experienței, cercetării științifice și varietății de produse.

Filosofia noastră: recomandăm numai produse naturale
Pentru o mai bună calitate a vieții, mai multă energie și o stare de bine, pentru a proteja și susține organismul în lupta cu provocările moderne, acordăm atenție nevoilor dumneavoastră și vă recomandăm numai suplimente alimentare naturale și inovatoare, cât și produse cosmetice de cea mai înaltă calitate, ce contribuie la menținerea și promovarea bunei sănătăți.

Obiectivele noastre: dezvoltare continuă, progres, evoluție
Obiectivul nostru este reprezentat de progres continuu, dezvoltare și îmbunătățire constantă a produselor și serviciilor noastre, pentru a întruni nevoile consumatorilor și partenerilor noștri.

  • Furnizarea produselor noi, inovatoare și naturale pe piața din Grecia
  • Organizarea de seminarii pentru a oferi informații exacte și demonstrate, cât și educație actualizată partenerilor și consumatorilor cu privire la produsele noastre
  • Sporirea prezenței noastre în punctele de vânzare
  • Întărirea relațiilor noastre cu partenerii și comunitatea științifică
  • Sporirea vizibilității mărcii noastre pentru consumatori
  • Promovarea unei nutriții echilibrate și a valorii activității fizice
pagina de start pagina de start
iso

Εταιρίες

În spatele tuturor produselor noastre stă dorința de cercetare și dezvoltare a produselor naturale inovatoare, experiența științifică, încrederea într-o calitate mai ridicată a vieții și cultura ce privește sănătatea nu numai ca un mod de a preveni afecțiunile, dar și ca o sursă de bunăstare. În jurul acestor principii, ne-am construit activitatea educațională și informațională de peste 29 de ani, câștigând mai mulți clienți în fiecare zi.

În baza acestor principii, ISOPLUS a ales să reprezinte și să distribuie pe piață produsele de cea mai înaltă calitate și standarde ale Solgar, o firmă de renume mondial cu o tradiție de lungă durată în topul industriei sale, caracterizată de excelență în domeniul cercetării științifice și tehnologice. De asemenea, din 2011, în baza celor 29 de ani de experiență în domeniul suplimentelor alimentare, ISOPLUS a creat și a lansat „myelements”, propria marcă de suplimente alimentare naturale.

pagina de start pagina de start
iso

Eγκαταστάσεις

ISO PLUS NATURAL PRODUCTS RO SRL 
Str. Șoseaua București – Târgoviște nr. 11A, sector 1, București 
Tel.: +40 21 305 17 36 
e-mail: info@iso-plus.ro

 

pagina de start pagina de start
iso

Ιστορία

ISO-PLUS S.A. a fost fondată în 1986 în Grecia, pentru a asigura consumatorilor atât suplimente alimentare cu o valoare nutritivă ridicată dar și cele mai bune servicii și suport.

În 1992, ISOPLUS și-a început parteneriatul cu corporația multinațională SOLGAR, cu sediul în Statele Unite ale Americii, producătorul principal de suplimente alimentare din lume.

În septembrie 2011, urmărind viziunea sa de a deveni un lider în furnizarea de suplimente alimentare naturale, ISOPLUS a lansat „myelements”, propria sa marcă premium de suplimente alimentare.

În 2014, ISOPLUS își extinde activitatea pe piața din România, în vederea furnizării produselor de înaltă calitate, dar și de a-și răspândi viziunea, misiunea și filosofia.

pagina de start pagina de start
iso

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

La ISOPLUS, considerăm că dezvoltarea activităților noastre are loc numai împreună cu dezvoltarea personală a angajaților noștri, dar și cu dezvoltarea comunității în cadrul căreia activăm. ISOPLUS asigură îndeplinirea așteptărilor tuturor persoanelor implicate în activitatea sa (consumatori, parteneri, angajați, comunitate) în mod benefic pentru societate și companie.

pagina de start pagina de start
iso

media

.

pagina de start pagina de start