Nutriție

Show_simpliromata_adynatisma
Nutriție

Suplimente alimentare: Aliații dumneavoastră pentru slăbire!

Se apropie vara și totodată crește dorința dumneavoastră de a avea o siluetă perfectă, care va face impresie pe plajă.  Soluția este , în linii mari, cunoscută: dieta și exercițiul fizic, veți crede. Dar ce ați spune însă dacă ați afla că există produse care vă pot ajuta foarte mult în  efortul dumneavoastră de slăbire?
Există două mecanisme de bază prin care suplimentele alimentare pot interveni în efortul de a controla greutatea:

a. termogeneza: S-a dovedit a fi unul din factorii-cheie care contribuie la reglarea metabolismului. Numeroase studii au dovedit acțiunea termogenă a multor componente naturale. Opt dintre aceste componente sunt combinate în suplimentul  alimentar Thermogenic Complex de la Solgar, o formulă inovativă obținută din plante, care ajută la controlul greutății și la arderea grăsimilor. Svetol®, cea mai importantă substanță din  Thermogenic  Complex este un produs patentat, având drept ingredient activ un derivat din cafeaua verde, Chlorogenic Acid (polifenoli). Mai mult decât atât, conține metionină, colină și inozitol, ceai verde și ardei Cayenne, care intervin suplimentar în arderea grăsimilor. Formula este completată de crom, care contribuie la reglarea nivelurilor fiziologice ale glucozei în sânge și de piper negru, care accelerează arderile din organism.

b. lipoliza: În această categorie sunt incluse preparatele care contribuie la descompunerea grăsimilor alimentare și la eliminarea grăsimii din ficat, cum ar fi Lipotropic Factors de la Solgar -  este o combinație sinergică, eficientă, formată din trei elemente naturale: colină, inozitol și L-metionină, care ajută în mod natural la controlul greutății corporale.
Unul dintre cei mai cunoscuți adjuvanți lipotropici la nivel mondial este, de asemenea, CLA (acid linoleic conjugat). Tonalin® CLA de la Solgar este un supliment care ajuta la reducerea depozitelor de grăsimi subcutanate, la controlul  greutății și în paralel acționează pozitiv pentru menținerea țesutului muscular.
La controlul greutății și la reglarea metabolismului ajută și suplimentul All in One, o formulă de concentrat din grapefruit, oțet de mere și lecitină din soia. Acțiunea oțetului de mere asupra grăsimilor, cunoscută încă din antichitate, în asociație cu proprietățile de dizolvare a grăsimilor ale grapefruit-ului și rezistența și echilibrul conferite de lecitină au fost combinate într-o formulă care vă va ajuta să vă regăsiți forma din trecut, cea subțire! De asemenea, conține vitamina B6 și iod din alge marine, pentru stimularea și reglarea metabolismului.

Lecitina: Slăbire și detoxifiere
Cunoscută pe scară largă pentru efectele sale benefice asupra organismului, lecitina conține o multitudine de elemente nutritive: acizi grași, fosfor, vitamine și minerale. În plus, conține colină și inozitol, componente naturale ale organismului cu acțiune lipotropică. Lecitina de la Solgar ajută în mod eficient la menținerea și controlul greutății corporale și poate preveni apariția unor niveluri ridicate de colesterol. De asemenea, promovează sănătatea ficatului și simultan îl detoxifiază.