Stil de viață

Show_10_logoi_na_xamogelate_tis_fetines_giortes
Stil de viață

10 motive pentru a zâmbi de aceste sărbători

Crăciunul este, prin definiție, o sărbătoare plină de bucurii. Cu toate acestea, pentru multe persoane este un moment de bilanț - în zilele de sărbătoare se gândesc nu la ce au, ci la ceea ce nu au.
Rezultatul? Faimoasa "depresie de sărbători." Acționând ca ... antidot, healthyme vă reamintește toate acele lucruri mărunte care dau bucurie zilelor  de sărbători și ne face să simțim recunoștință pentru viață!

1. Ajută o persoană aflată la nevoie. Dedicați o seară într-o organizație de voluntariat. Nimic nu ne amintește mai mult de adevăratul spirit al Crăciunului decât să oferim ceva celor mai puțin norocoși.
2. Faceți o surpriză partenerului/ partenerei dvs. O seară în doi sau o scurtă evadare ar putea să vă revitalizeze, îndepărtând gândurile dumnevoastră de la stresul de zi cu zi.
3. Faceți-vă singuri un cadou. Ați petrecut toamna uitându-vă la o geantă superbă din vitrina unui magazin? Cumpărați-o, dacă acest lucru nu va afecta în mod semnificativ bugetul familiei, o meritați! Alternativ, lăsați-vă ... răsfățată, petrecând o parte din timpul dvs. prețios pentru a vă bucura de un masaj, o baie turcească sau de o ședință într-un spa sau reîmprospătați-vă look-ul cu o nouă tunsoare sau o nouă culoare a părului.
4. Adoptați un animal de companie. Sunt mici, frumoase, jucăușe, adorabile, ne privesc cu ochii lor plini de nemulțumiri sau de dragoste. Cine poate oare să reziste la privirea unui cățeluș? Cu toate acestea, înainte de a lua această decizie, ar trebui să conștientizați că adoptarea unui animal este un act de responsabilitate și pe termen lung. Un animal de companie necesită atenție, timp, bani și, mai presus de toate, răbdare și dragoste!
5. Trăiți-vă ... orașul, făcând o plimbare pe jos! Este momentul ideal pentru a face acest lucru, pentru că orașul s-a îmbrăcat în haine festive și este realmente ... treaz! Lăsați-vă ochii să se plimbe peste tot și în special la lucrurile mărunte.
6. Redeveniți copii! Intrând într-o casă plină de culori, decorațiuni și jucării după o zi stresantă la locul de muncă, cu siguranță că starea dvs. de spirit se va schimba. Este posibil ca ornamentele, globurile și ghirlandele să fie...bucuria copiilor, dar deschizând ușa casei și toate obiectele să strige "sărbătoare", vă va ajuta să uitați de stress și de grijile vieții de zi cu zi. Oricât de obosiți ați fi, nu uitați să vă decorați casa. Mențineți un climat de sărbătoare, bucurați-vă de o seară cu partenerul/ partenera dvs. alături de o sticlă de vin.
7. Înapoi acasă și....la mâncarea mamei. Sărbătorile reprezintă un moment prielnic - mai ales dacă vizitați  localitatea natală- nu numai pentru a petrece timpul cu familia dvs. dar și pentru a vă aminti de vremurile vechi, mai bune, și să vă bucurați de mâncarea unică, ca la mama!
8. Regăsiți-vă prietenii. Da, pe cei pe care i-ați "pierdut" pentru că alergați toată ziua. Sărbătorile sunt întotdeauna o bună ocazie de a petrece timp de calitate cu familia și prietenii.
9. Casa miroase a ... Crăciun! Poate că nimic nu este mai frumos decât sărbătorile, decât mirosul de cozonac abia scos din cuptor, care să vă gâdile nările și să retrezească amintirile din copilărie.
10. Valoarea iertării. De multe ori se întâmplă să vă îndepărtați de cei dragi și să creați ziduri față de ei, pentru ceva ce s-a întâmplat în trecut. Ceea ce de obicei vă împiedică să închideți aceste răni și de a reconstrui o relație de comunicare este mândria și teama de respingere. Este Crăciunul - poate e timpul sau motivația pentru a face primul pas și să reîncălziți relația cu persoana dumneavoastră dragă.

  • Subiecte relative