NATURĂ ȘI ȘTIINTĂ ÎMPREUNĂ

Angajamentul Solgar față de Excelență
Solgar oferă consumatorilor o gamă variată de suplimente alimentare inovatoare și de înaltă calitate încă din 1947.
Suntem motivați de știința nutriției și utilizăm unități de producție de ultimă generație pentru a asigura consumatorilor vitamine, minerale, extracte din plante și alimente de cea mai bună calitate.

Producția Solgar la nivel global
Laboratoarele de fabricație și de control al calității Solgar garantează faptul că fiecare lot corespunde standardelor noastre „Gold” de puritate și eficiență. De asemenea, unitățile proprii de distribuție Solgar asigură controlul la nivelul fiecărei etape de producție.

Standardul Gold ™ Solgar
Din 1947, Solgar are o singură misiune: aceea de a furniza consumatorilor produse de nutriție de cea mai înaltă calitate, prin intermediul unor comercianți informați, pentru a contribui la promovarea sănătății optime. Concentrarea companiei Solgar asupra fiecărui nivel al procesului, de la producție până la distribuție, ne-a permis să stabilim, păstrăm și ridicăm nivelul „Standardului Gold” de calitate și atenție la detaliu, într-o industrie caracterizată de o continuă evoluție și concurență.

Produse realizate pe baza cercetărilor științifice. Solgar este o companie renumită pe plan mondial pentru gama de produse inovatoare, bazate pe cercetări științifice, cât și pentru departamentul său de cercetare și dezvoltare, condus de experți, ce asigură faptul că fiecare produs este testat și evaluat în mod amănunțit. Solgar susține de asemenea și încurajează cercetarea cu privire la produse aflate pe piață și potențiale noi produse prin donarea de fonduri și produse studiilor de cercetare existente.

Unități de producție de ultimă generație . Unitatea modernă de producție a companiei Solgar, de ultimă generație din perspectiva design-ului și al funcționării, respectă Bunele Practici de Fabricație a suplimentelor alimentare și întrunește standardele farmaceutice referitoare la echipamente, proceduri, controlul calității și protecția mediului. Aceasta depășește, de fapt, standardele impuse de industria suplimentelor alimentare, pentru a preveni compromiterea calității produselor Solgar în orice moment al procesului de fabricație. Dispunând de propriul laborator de control al calității și facilități de distribuție, putem garanta că răspundem pentru calitatea produselor noastre, pe durata întregului proces.

Controlul calității . Solgar depune toate eforturile pentru a atinge excelența și dispune de cele mai înalte standarde de calitate. Utilizăm un sistem riguros de măsuri destinate controlului calității în cadrul laboratorului intern (o raritate în industrie) pentru a testa produsele în toate etapele de producție, de la materie primă până la produs finit. Toate materiile prime ce intră în unitatea noastră de fabricație sunt supuse unor teste exigente pentru a se asigura faptul că au cea mai ridicată calitate și puritate. Orice materie primă ce nu corespunde standardelor noastre este imediat respinsă și returnată furnizorilor. Niciun produs nu iese din fabrica noastră fără a respecta Standardul nostru Gold de excelență.

Curățenie. În cadrul unității de producție Solgar, fiecare echipament este demontat și curățat după fiecare schimbare a formulei. Echipamentele sunt dezasamblate în sute de componente, procesul de curățare și reasamblare putând dura până la opt ore. De fapt, numeroase echipamente de care dispunem petrec mai mult timp în procesul de curățare decât în cel de producție efectivă. Folosim de asemenea substanțe de curățare ecologice, destinate alimentelor, în vederea igienizării echipamentelor între loturi.

Tablete filmate în mediu apos . Solgar a fost printre primele companii din Industria Produselor Naturale care a încetat să folosească șelacul, un agent de filmare a tabletelor pe bază de solvenți, și a introdus filmarea în mediu apos pentru toate produsele sub forma tabletelor filmate. Această metodă naturală de filmare în mediu apos îmbunătățește dezintegrarea și dizolvarea tabletelor, asigurând o mai bună absorbție a substanțelor nutritive.

Flacoane reciclabile din sticlă arămie . Solgar este cunoscută pentru flacoanele 100% reciclabile, inodore, neporoase și fără solvenți. Deși acest model „vechi” de flacoane pentru medicamente este mai scump, Solgar îl utilizează deoarece face parte din angajamentul nostru față de calitate, protejând produsele împotriva căldurii, luminii și umezelii, astfel menținând eficiența substanțelor nutritive.

Informații cu privire la produse. Pentru a ajuta comercianții, medicii, farmaciștii, jurnaliștii și consumatorii să înțeleagă cum funcționează suplimentele, Solgar pune la dispoziție serviciile unei echipe de experți în nutriție, ce răspund la întrebări tehnice telefonic, în scris sau prin e-mail.

Recunoaștere globală. Solgar este distribuită pe plan mondial în peste 50 de țări diferite, având sediul central pentru Europa stabilit în Marea Britanie.

more